Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk! Bővebb információ itt!

The Player - 14 Johan - Dohány ízű Longfill aroma - 10/60 ml

The Player - 14 Johan - Dohány ízű Longfill aroma - 10/60 ml

The Player - 14 Johan - Dohány ízű Longfill aroma - 10/60 ml

Gyártó:The Simple Lab - Genesis Lab
Cikkszám: TP002
Hűségpontok: 18
Elérhető: Raktáron
  • 3.290 Ft

  • Nettó ár: 2.591 Ft
  • Ár hűségpontokban: 3600

Megosztás


The Player - 14 Johan - Dohány ízű Longfill aroma - 10/60 ml

A Player 14 Johan, tisztelgés a „repülő holland” Johan Cruyff. előtt. Hős, példakép, ikon, játékosként és edzőként is beírta magát a futball történelembe. Egy igazi klasszikus a pályán és a pályán kívül egyaránt. Pont, mint a 14 Johan, amely a hagyományos cigaretták intenzív dohányízét idézi fel a maga tisztaságával és száraz, jellegzetes, édeskés aromáival. Pont olyan, mint a legendás 14-es a középpályán: lehengerlő, varázslatos, egyszerűen zseniális! A termék egy 60 ml-es flakonban érkezik hozzád, ami 10 ml koncentrátumot tartalmaz. Ezt elég csak feltöltened a kedvenc PG-VG arányú alapleveddel, összerázni és egész nap mehet a gőzölés.

Ajánlott érlelési idő: 1-3 nap

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: gandalfliquid, gandalf liquid, e-liquid, eliquid, vape, gőz, pára, aroma, longfill, shake and vape, The Player, 14 Johan, dohányos ízek, The Simple Lab