Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk! Bővebb információ itt!

Solub - Vikings Ragnar - Gyümölcs mix és mentol ízű aroma - 10 ml

Solub - Vikings Ragnar - Gyümölcs mix és mentol ízű aroma - 10 ml

Solub - Vikings Ragnar - Gyümölcs mix és mentol ízű aroma - 10 ml

Gyártó:Solub
Cikkszám: SOL016
Hűségpontok: 3
Elérhető: Raktáron
  • 690 Ft

  • Nettó ár: 543 Ft
  • Ár hűségpontokban: 900

Megosztás


Solub - Vikings Ragnar - Gyümölcs mix és mentol ízű aroma - 10 ml

Eper

A piros gyümölcsök rendkívül jó élettani hatásokkal bírnak. Az eper gazdag C-vitaminban, káliumban, kalciumban, foszforban. Hatásos vér-, izom-, szövet tisztító. Enyhén vízhajtó és vírusölő hatású.

Málna

A málnát magas vitamintartalma miatt gyakran nyersen fogyasztják, illetve lekvárként, kompótként, zseléként vagy szörpként is felhasználásra kerülhet a konyhákban. A málnát a tiszta alkohol édesítésére is használják. A málna szüret után már nem érik tovább, így a nem klimakterikus gyümölcsök közé tartozik.

Szeder

Az érett szeder friss fogyasztásra igen kellemes, kissé savanykás, zamatos gyümölcs.Házilag kiváló zselé, íz, szörp, sőt bor is készíthető belőle. Mélyhűtésre kiemelkedően alkalmas.

Fekete ribizli

A fekete ribizli 9 g fehérjét, 20 g zsírt, 95 g szénhidrátot, 6 g szerves sót és 38 g rostot tartalmaz kilogrammonként.Ahogy a legtöbb ribiszkeféle, a piros ribizli is sok C-vitamint tartalmaz, 100 grammja csaknem 30-40 mg-ot. 

Mentol

A természetben egyes mentafajok, mint például a borsmenta (Mentha piperita) olajában található meg, körülbelül 50-60%-os mennyiségben. Előállítani a borsmenta olajából szokták a legtöbb esetben. Ekkor az olaj illékony összetevőit desztillációval eltávolítják, majd a maradékot lehűtik. Ekkor a mentol kikristályosodik.

Lássuk, mit hozott nekünk a valaha volt leghírhedtebb viking? Zamatos gyümölcsöket és mellé egy kis zord, hűsítő mentolt. Kell ennél több?

Jellemzők:

  • Eper, málna, szeder, fekete ribizli és mentol aroma
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 8-10%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!

A Solub aroma termékeit a Gandalf Liquid palackozza.

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: gandalfliquid, gandalf liquid, e-liquid, eliquid, vape, gőz, pára, aroma, solub, vikinger ragnar, eper, málna, szeder, feketeribizli, mentol, gyümölcs aroma