Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk! Bővebb információ itt!

PG - Propilén Glikol - 1000 ml (Csavaros kupakkal)

PG - Propilén Glikol - 1000 ml (Csavaros kupakkal)

PG - Propilén Glikol - 1000 ml (Csavaros kupakkal)

Gyártó:Chemnovatic
Cikkszám: PG004
Hűségpontok: 23
Elérhető: Raktáron
  • 4.690 Ft

  • Nettó ár: 3.693 Ft
  • Ár hűségpontokban: 5200

Megosztás


PG - Propylene Glycol - 1000 ml

A PG nem más, mint a Propylene Glycol (propilén-glikol), ami a különböző e-liquidek ízintenzitásáért, valamint a torokhatásáért felel. Ez egy színtelen, olajos tapintású, kissé vízszerű folyadék, ami különböző gyógyszer-készítményekben is jelen van, valamint a kozmetikai ipar is széles körben használja. A PG alapvetően szagtalan, mégis előfordulhat, hogy egyfajta szúrós szaggal rendelkezik: ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor nagyon friss még a PG. Ilyenkor érdemes szellőztetni az alapfolyadékot 1-2 napon keresztül. Jó aromahordozó képessége van, ezért a megfelelő PG - VG keverési arányt használva ízbajnok gőz érhető el vele.

Kiszerelés: 1000 ml

Gyógyszerkönyvi minőség.
E1520 Propylene Glycol 99,93%. 1,2-Propanediol


Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: gandalfliquid, gandalf liquid, e-liquid, eliquid, vape, gőz, pára, aroma, alapfolyadék, bázisfolyadék, pg, propylene glycol