Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk! Bővebb információ itt!

PG - Propilén Glikol - 110 ml (Csavaros kupakkal)

PG - Propilén Glikol - 110 ml (Csavaros kupakkal)

PG - Propilén Glikol - 110 ml (Csavaros kupakkal)

Gyártó:Chemnovatic
Cikkszám: PG005
Hűségpontok: 3
Elérhető: Raktáron
  • 890 Ft

  • Nettó ár: 701 Ft
  • Ár hűségpontokban: 900

Megosztás


PG - Propylene Glycol - 110 ml

A PG, vagyis a Propylene Glycol (propilén-glikol), a torokhatásért, valamint az e-liquidek ízintenzitásáért felelős színtelen, olajos tapintású, kissé vízszerű folyadék. Alapvetően szagtalan, mégis előfordulhat, hogy egyfajta szúrós szaggal rendelkezik: ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor nagyon friss még a PG. Ilyenkor érdemes szellőztetni az alapfolyadékot 1-2 napon keresztül. Remek aromahordozó képességgel rendelkezik, ezért a megfelelő PG - VG keverési arányt használva ízbajnok gőz érhető el vele. A PG különböző gyógyszer-készítményekben is jelen van, valamint a kozmetikai ipar is széles körben használja.

Kiszerelés: 110 ml

Gyógyszerkönyvi minőség.
E1520 Propylene Glycol 99,93%. 1,2-Propanediol


Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: gandalfliquid, gandalf liquid, e-liquid, eliquid, vape, gőz, pára, aroma, alapfolyadék, bázisfolyadék, pg, propylene glycol