Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk! Bővebb információ itt!

Memories - Sailor - Vaníliás pipadohány ízű Longfill Aroma - 20/60 ml

Memories - Sailor - Vaníliás pipadohány ízű Longfill Aroma - 20/60 ml

Memories - Sailor - Vaníliás pipadohány ízű Longfill Aroma - 20/60 ml

Gyártó:Memories
Cikkszám: ME005
Hűségpontok: 18
Elérhető: Raktáron
  • 3.499 Ft

  • Nettó ár: 2.755 Ft
  • Ár hűségpontokban: 3700

Megosztás


Memories - Sailor - Vaníliás pipadohány ízű Longfill Aroma - 20/60 ml

A régmúlt idők tengerészeit szinte el sem tudjuk képzelni pipa nélkül a szájukban. Például ki ne ismerné Popeye-t, a pipázó tengerészünket?! A Sailor -azaz tengerész- aroma ízében keveredik a pörkölt pipadohány és az egzotikus vanília íze, létrehozva egy különleges elegyet. Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a  szürke hétköznapokból és távoli vizekre "hajózni", nincs jobb választás, mint ez a longfill aroma.

A termék egy 60 ml-es flakonban érkezik hozzád, ami 20 ml koncentrátumot tartalmaz, ezt elég csak feltöltened a kedvenc PG-VG alapleveddel, összeráznod és egész nap mehet a gőzölés.

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: gandalfliquid, gandalf liquid, e-liquid, eliquid, vape, gőz, pára, aroma, longfill, shake and vape, dohányos aroma, memories, sailor, vaniliás pipadohány, vaníliás dohány, hűsítő hatás mentes aroma