Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk! Bővebb információ itt!

Inawera - RY 4 - Vaníliás dohány ízű aroma - 10 ml

Inawera - RY 4 - Vaníliás dohány ízű aroma - 10 ml

Inawera - RY 4 - Vaníliás dohány ízű aroma - 10 ml

Gyártó:Inawera
Cikkszám: INA010
Hűségpontok: 5
Elérhető: Raktáron
  • 990 Ft

  • Nettó ár: 780 Ft
  • Ár hűségpontokban: 1200

Megosztás


Inawera - RY 4 - Vaníliás dohány ízű aroma - 10 ml

A dohány Észak-és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Délnyugat-Afrikában és a Csendes-óceán déli vidékein őshonos burgonyafélék (Solanaceae) családjába tartozik. A dohány ízesítésű aromák rendkívül népszerűek a webáruházunkban, így ez az Inawera aroma is a slágertermék.A vanília egy olyan fűszer, ami fénylő felületű, hosszanti irányban ráncos, gyakran fehér vanília kristályok is kiütnek rajta. A vanília a sáfrányt követően a második legdrágább fűszer a világon. Minőségét aromája, színe, hajlékonysága jellemzi. Magas nedvtartalmú növény, csak kiszáradás után válik törékennyé.A vanília vanillint, illatanyagot, vanillinsavat, zsírt, gyantát tartalmaz. A világ legnagyobb vaníliatermelője Madagaszkár, amely az összes vaníliatermelés mintegy 80 százalékát adja.

Az édes vanília, a kellemesen lágy karamell és egy karakteres dohány elegyéből csakis zseniális ízvilágú aroma születhet. A leglágyabb dohányos ízű arománk, így még amit azok is élvezhetik, akik önmagukban nem igazán rajonganak a dohány ízeket.

Jellemzők:

  • Különleges vaníliás, karamellás desszert dohány aroma
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 3-5%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!

Az Inawera aroma termékeit a Gandalf Liquid palackozza.

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Ellenőrző kód

Címkék: gandalfliquid, gandalf liquid, e-liquid, eliquid, vape, gőz, pára, aroma, inawera, karamell, karamella, vanília, dohány aroma, ry4