Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk! Bővebb információ itt!

Al Carlo - Salted Caramel - Sós Karamella és dohány ízű aroma - 10 ml

Al Carlo - Salted Caramel - Sós Karamella és dohány ízű aroma - 10 ml

Al Carlo - Salted Caramel - Sós Karamella és dohány ízű aroma - 10 ml

Gyártó:Al Carlo
Cikkszám: AC004
Hűségpontok: 8
Elérhető: Raktáron
  • 1.590 Ft

  • Nettó ár: 1.252 Ft
  • Ár hűségpontokban: 1700

Megosztás


Az Al Carlo - Salted Caramel - Sós Karamella és dohány ízű aroma - 10 ml tuti befutó lesz Nálad, mivel a valaha készült egyik legfinomabb aroma! A sós karamella íze és a dohány esszenciája zseniálisan kiegészítik egymást, ráadásul télen, nyáron, ősszel és tavasszal is szezonális ez az ízvilág.

A karamell akkor keletkezik, amikor a cukrot 170 °C-ra felhevítjük. A cukor elolvad, és lassan karamellizálódik. Minél tovább tart a folyamat, a karamell annál sötétebb színű lesz. Az elmúlt 10 évben szenteltek nagyobb figyelmet az élelmiszeripari cégek annak, hogy a karamell ne csak a hagyományos édes ízben legyen része egy-egy terméknek, hanem egy kis sóval megbolondítva igazán különlegessé varázsoljon mindent. A dohány Észak-és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Délnyugat-Afrikában és a Csendes-óceán déli vidékein őshonos burgonyafélék (Solanaceae) családjába tartozik. 

"Ez valami őrületesen jó!" - hangzott el a legtöbb véleményben ezzel az e-liquid aromával kapcsolatban. Az édes karamell egy picike sóval és mellé a karakteres dohány íz egyszerűen tökéletes harmóniát eredményez.

Jellemzők:

  • Sós karamella és dohány ízű aroma
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 8-10%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: gandalfliquid, gandalf liquid, e-liquid, eliquid, vape, gőz, pára, aroma, al carlo, salted caramel, sós karamella, dohány aroma